Antena Căutare

Power Couple România, 11 martie 2024. Reacția Oanei Matache când Radu Siffredi a vrut să renunțe la probă. Ce s-a întâmplat

Oana Matache a avut o reacție neașteptată în ediția 16 din Power Couple România, de pe 11 martie 2024, când Radu Siffredi a vrut să renunțe la probă. Camerele de filmat au surprins momentul în care iubitul ei striga că i se face rău.

Colaj cu Oana Matache și Radu Siffredi în timpul unei probe de la Power Couple România Galerie
Oana Matache a avut o reacție neașteptată în ediția 16 din Power Couple România, de pe 11 martie 2024, când Radu Siffredi a vrut să renunțe la probă | Antena 1

Ediția 16 din Power Couple România de pe 11 martie 2024 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor surprize de neuitat, situații tensionate și replici dure între concurenți. Etapa finală a competiției a luat prin surprindere echipele rămase.

Un cuplu a primit a doua șansă la Marele Premiu. Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost votați să se întoarcă în concurs, în timp ce celelalte cuplurile eliminate până acum vor avea un alt rol important în emisiune despre care Dani Oțil nu a oferit prea multe importante.

După alegerea importantă pe care au luat-o, perechile de vedete au fost nevoite să treacă printr-o probă uluitoare de cuplu. Cei care vor câștiga provocarea se vor alege cu o sumă frumoasă de bani.

Citește și: Power Couple România, 5 martie 2024. Radu Siffredi, gest neașteptat în timpul probei. Ce a făcut pentru un bebeluș

De data aceasta, băieții trebuie să construiesc cinci enunțuri din emoticoane, iar partenerele lor trebuie să descifreze mesajele legate de viața de cuplu, selectând cuvintele potrivite de pe un panou aflat la înălțime, unde ajung doar cu ajutorul soților sau iubiților.

Pentru ca ele să se înalțe cât mai mult, ei trebuie să se scufunde într-un butoi cu apă, fiind legați cu capul în jos.

Radu Siffredi, la un pas să renunțe la proba din ediția 16 Power Couple România de pe 11 martie 2024. Cum a reacționat Oana Matache când a văzut că iubitul ei cedează

Încă de când a aflat informații despre misiunea din ediția 16 Power Couple România de pe 11 martie 2024, Radu Siffredi a dezvăluit că îi este teamă să stea cu capul sub apă: „Nu pot să o numesc panică, am avut frici mai mari în competiția asta”.

Proba l-a obosit foarte tare pe tânăr, motiv pentru care a fost la un pas să renunțe la tot chiar înainte de final. Deși părea că provocarea este ușoară, lucrurile au stat diferit atunci când au fost puși să îndeplinească fiecare sarcină contracronometru.

„Ți-e rău? E ultima data și gata, te rog! Nu mai intra în apă”, i-a spus Oana Matache.

„Mi-e rău, nu mai pot! Cred că vomit”, a evidențiat Radu Siffredi.

„Ce m-a rupt cel mai tare este că m-a lovit durerea în gât. M-a lovit durerea în ceafă atât de tare. Simt că mi se sufocă plămânii și nu mai pot să mai respir, e un sentiment foarte ciudat”, a mai spus el.

Oana Matache a încercat să își încurajeze iubitul. Aceasta i-a specificat că mai au un pic și pot câștiga proba: „Radu nu renunță decât dacă îi este rău!”.

Citește și: Oana Matache a vorbit sincer despre relația cu Radu Siffredi. Ce crede că i-a unit: „Un lucru puternic”

În cele din urmă, Radu Siffredi și Oana Matache au pierdut misiunea din ediția 16 Power Couple România de pe 11 martie 2024. La final, tânărul a fost epuizat de efortul pe care l-a depus.

„E posibil să fim eliminați azi, și îmi pare rău!”, a mai completat iubitul Oanei Matache.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 11 martie 2024. Au ieșit scântei între Cristi Iacob și Radu Siffredi. Ce discuție aprinsă au avut ... Power Couple România, 11 martie 2024. Daiana Anghel și Sorin Gonțea, momente tensionate la probă. De ce a intervenit Dan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x