Antena Căutare

Fratii Adrian, combinatie perfecta intre dans contemporan si street-dance!

Cosmin si Mihai Adrian! Cand erau mici, unul de cateva luni, celalalt de doi ani, parintii lor au divortat. Au fost crescuti numai de tata, iar el i-a ambitionat. Cosmin danseaza "contemporan", iar Mihai "street-dance". La auditii au venit impreuna, dar au dansat separat.

Cosmin si Mihai Adrian! Cand erau mici, unul de cateva luni, celalalt de doi ani, parintii lor au divortat. Au fost crescuti numai de tata, iar el i-a ambitionat. Cosmin danseaza "contemporan", iar Mihai "street-dance". La auditii au venit impreuna, dar au dansat separat.

Iar CRBL a venit cu ideea: in semifinale, cei doi sa danseze impreuna. Mihai Bendeac a imbratisat propunerea, insa Monica a dezaprobat-o, spunand ca fratele care danseaza contemporan, Cosmin, ar putea rata finala.

Totusi, in cadrul acestei gale, fratii Adrian au convins si au facut-o pe Monica sa isi ceara iertare ca a gresit. In special, fata de Mihai!

Dupa ce au jurizat, Bendeac si CRBL au urcat pe scena pentru a asculta ce are de spus Monica. Nu inainte de a se imbratisa si de a se felicita pentru ca ideea lor a avut succes.

Mihai Bendeac: "Am simtit exact ce simte fiecare antrenor sau coregraf. Voi ati venit si ati dansat separat, iar noi v-am dat ideea sa dansati impreuna, desi Monica n-a fost de acord. Am avut emotii, inainte de gala. Eram foarte curios cum se va face aceasta fuziune! Fratii Adrian sunt un brand. Ma bucur ca CRBL a avut aceasta idee si ca aveti sanse mari sa castigati acest concurs. Din partea mea, cu toata dragostea, aveti o stea galbena!".

CRBL: "Eu si Mihai va multumim din suflet ca ati venit cu acest numar si ne-ati salvat in fata Monicai. Eram curios, daca unul o sa fie hais si altul cea! Stea aurie!".

Monica a ramas fara cuvinte, dar tot a reusit sa spuna cate ceva: "Pur si simplu sunt uluita de ce am vazut in aceasta seara. Pentru ca dincolo de talentul pe care il aveti, a monta un asemenea moment e foarte dificil si ma bucur din tot sufletul ca am gresit. Sunt atat de fericita si va dau steluta aurie!". Cat despre Cosmin... a spus ca este cel mai bun dansator din aceasta emisiune.

REGULAMENTUL GALELOR "ROMANIA DANSEAZA"!

La sfarsitul fiecarei Gale, dupa ce au vazut toate prestatiile, juratii au dreptul sa trimita in finala trei numere (cate unul, fiecare), iar al patrulea finalist va fi ales de public prin vot.

De la sfarsitul emisiunii, duminica (12 mai), pana a doua zi la ora 16:00, telespectatorii vor putea vota concurentul pe care vor sa-l salveze dintre cei noua ramasi.

Finalistul va fi anuntat pe 13 mai, in cadrul Observatorului de la ora 16:00, de catre Jorge, prezentatorul show-ului, care spune "STOP VOT" si il anunta in direct, telefonic.

Asadar, daca fratii Adrian nu intra direct in finala, prin intermediul juratilor, poti sa ii ajuti chiar tu:

Voteaza-i pe Cosmin si Mihai Adrian prin SMS la 1313 (1,24 eur/SMS, TVA inclus), cu textul “Fratii Adrian”, si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele patru iPhone-uri 5 sau unul dintre cele trei mini iPad-uri puse in joc in marea finala! Mai multe detalii pe romaniadanseaza.a1.ro.

Finala va fi LIVE, pe 19 mai, iar telespectatorii vor alege castigatorul tot prin vot!

Adevarat Bollywood pe scena "Romania Danseaza", cu trupa Nritya!... Monica Petrica a fost impresionata de fratii Adrian! Si i-a trimis in finala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x