Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 36. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 36 din producția online „Speak @ cuțite”, artistul a decis să își respecte promisiunea făcută lui Sorin Bontea, așa că și-a vopsit părul verde. Ce detalii au ieșit la iveală în culisele îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”?

speak, in culisele emisiunii „Chefi la cutite” Galerie
Ce schimbare de look și-a făcut co-prezentatorul Irinei Fodor, în episodul 36 din producția online „Speak @ cuțite” | Antena 1

În ediția trecută, simpaticul Speak a savurat din plin cocktailul pe care i l-a pregătit chiar Sorin Bontea și, fiindcă s-a lăsat convins de argumentele acestuia, co-prezentatorul emisiunii „Chefi la cuțite” a decis că a venit momentul ca, la următorul battle, să țină cu „tăticul”.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Înainte de asta, cântărețul și-a pus toți banii pe echipa albastră a lui Florin Dumitrescu și se pare că simțurile nu l-au înșelat.

Sătul de numeroasele dueluri pe care le-a confruntat echipa sa în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” și dornic să simtă din nou gustul victoriei, Sorin Bontea l-a convins pe Speak să treacă de partea echipei verzi la următorul battle.

Și iată că norocul i-a surâs în sfârșit, căci al șaptelea duel a fost câștigat de membrii echipei verzi, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Bucuria a fost mare, căci aceștia au fost „abonați” la confruntările individuale.

Apoi, tot în episodul 36 din „Speak @ cuțite”, co-prezentatorul Irinei Fodor a făcut senzație după ce și-a vopsit părul într-un verde electrizant, ca să se asorteze cu „tăticul”. Acesta a primit o porție de tacos în stil fine dining, preparatul cu care Bontea a primit zece din cele unsprezece voturi posibile, pe care a savurat-o din plin, totul în timp ce discutat cu fostul său rival din „Asia Express”, emisiune ce va reveni în curând la Antena 1.

„M-am săturat de dueluri precum câinele de lanț”, a fost dezvăluirea extrem de sinceră a îndrăgitului jurat de la „Chefi la cuțite”.

Totuși, revenit printre membrii echipei albastre, aceștia și-au exprimat nemulțumirile cu privire la „trădarea” lui Speak, dar și cu privire la verdictul celui de-al șaptelea battle.

La un moment dat, speriat că și-a stricat nuanța de blond din păr, Speak s-a dus la baie și a încercat să se spele, ca să scape de verdele cu care s-a vopsit în semn de susținere față de echipa lui Sorin Bontea. În lipsă de prosop, artistul s-a descurcat și folosind bucăți de hârtie și surpriza lui a fost mare atunci când s-a privit în oglindă.

Ce alte detalii a mai aflat Speak despre sezonul 9 „Chefi la cuțite” în culisele celui mai îndrăgit show culinar? Află totul urmărind mai sus episodul 36 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 35 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 9, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 35. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x