„Speak la cuțite”, episodul 35. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 35 din producția online „Speak @ cuțite”, artistul a savurat din plin băuturile câștigate la duelul cu chefii și s-a răsfățat cu fel și fel de rețete gustoase.

În episodul 35 din „Speak @ cuțite”, co-prezentatorul Irinei Fodor a avut parte de o zi plină de răsfăț

Antena 1

În episodul anterior, Speak a pus un pariu cu cei trei chefi și a spus că, în opinia sa cel care câștigă al cincilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, va fi Florin Dumitrescu, liderul echipei albastre.

Banda de foc a mers și a arătat că simțurile artistului nu au dat greș. Extrem de fericit că a avut dreptate, Speak l-a tot rugat pe Florin Dumitrescu să își respecte partea de pariu și să îi facă un cocktail. Când și-a primit băutura, mult visată.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Ca să nu riște să încaseze vreo pedeapsă, co-prezentatorul serialului online „Speak @ cuțite” a decis să nu mai facă vreun alt pariu.

Totuși, n-a renunțat la ideea de-a primi câte un cocktail din aprtea fiecărui jurat și următorul care i-a pregătit o băutură cu totul și cu totul specială a fost Sorin Bontea, liderul echipei verzi din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, care a demonstrat că știe chiar și niște mișcări de barman. Convins de argumentele lui „tăticul”, artistul a decis să parieze pe el data viitoare.

Citește și: Speak, imagine rară din copilărie. Cum arăta artistul când era mic

Cătălin Scărlătescu, în schimb, l-a servit pe Speak cu un gin de pere, o băutură deosebită, apreciată de cunoscători.

„Miroase a șampon din ăla vechi”, a fost dezvăluirea care l-a enervate pe Cătălin Scărlătescu, fiindcă nu se aștepta ca artistul să nu aprecieze licoarea specială.

Apoi, după ce l-a servit cu un vermut special, Speak a recunoscut faptul că liderul echipei mov este un adevărat profesor în materie de băuturi rafinate.

Tot în episodul 35 din „Speak @ cuțite”, co-prezentatorul Irinei Fodor a avut din nou șansa de-a se bucura degustând fel și fel de preparate pregătite de concurenții de la „Chefi la cuțite”. De data aceasta, nu toate preparatele l-au impresionat.

Speak degustand farfurii la chefi la cutite

Speak s-a răsfățat cu băuturi fine și rețete pregătite de concurenții „Chefi la cuțite”

Ce alte detalii a mai aflat Speak despre sezonul 9 „Chefi la cuțite” în culisele celui mai îndrăgit show culinar? Află totul urmărind mai sus episodul 35 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 34 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 9, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri