Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 35. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 35 din producția online „Speak @ cuțite”, artistul a savurat din plin băuturile câștigate la duelul cu chefii și s-a răsfățat cu fel și fel de rețete gustoase.

speak si sorin bontea în episodul 35  „Speak @ cuțite” Galerie
În episodul 35 din „Speak @ cuțite”, co-prezentatorul Irinei Fodor a avut parte de o zi plină de răsfăț | Antena 1

În episodul anterior, Speak a pus un pariu cu cei trei chefi și a spus că, în opinia sa cel care câștigă al cincilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, va fi Florin Dumitrescu, liderul echipei albastre.

Banda de foc a mers și a arătat că simțurile artistului nu au dat greș. Extrem de fericit că a avut dreptate, Speak l-a tot rugat pe Florin Dumitrescu să își respecte partea de pariu și să îi facă un cocktail. Când și-a primit băutura, mult visată.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Ca să nu riște să încaseze vreo pedeapsă, co-prezentatorul serialului online „Speak @ cuțite” a decis să nu mai facă vreun alt pariu.

Totuși, n-a renunțat la ideea de-a primi câte un cocktail din aprtea fiecărui jurat și următorul care i-a pregătit o băutură cu totul și cu totul specială a fost Sorin Bontea, liderul echipei verzi din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, care a demonstrat că știe chiar și niște mișcări de barman. Convins de argumentele lui „tăticul”, artistul a decis să parieze pe el data viitoare.

Citește și: Speak, imagine rară din copilărie. Cum arăta artistul când era mic

Cătălin Scărlătescu, în schimb, l-a servit pe Speak cu un gin de pere, o băutură deosebită, apreciată de cunoscători.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi, după ce l-a servit cu un vermut special, Speak a recunoscut faptul că liderul echipei mov este un adevărat profesor în materie de băuturi rafinate.

Tot în episodul 35 din „Speak @ cuțite”, co-prezentatorul Irinei Fodor a avut din nou șansa de-a se bucura degustând fel și fel de preparate pregătite de concurenții de la „Chefi la cuțite”. De data aceasta, nu toate preparatele l-au impresionat.

Speak degustand farfurii la chefi la cutite

Speak s-a răsfățat cu băuturi fine și rețete pregătite de concurenții „Chefi la cuțite”

Ce alte detalii a mai aflat Speak despre sezonul 9 „Chefi la cuțite” în culisele celui mai îndrăgit show culinar? Află totul urmărind mai sus episodul 35 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 34 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 9, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 34. Hai să vezi cele mai tari faze din culise... „Speak la cuțite”, episodul 36. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x