Antena Căutare

Stand-Up Revolution sezonul 2, 18 noiembrie 2022. Cristi Popesco, moment savuros pe scenă: ”Aoleu ce bună e asta, extraordinar”

Cristi Popescu a venit pe scena Stand-Up Revolution cu aceeași energie cu care ne-a obișnuit la show-urile sale senzaționale de stand-up comedy. Jurații s-au bucurat când l-au văzut și comediantul a început în forță: ”o să vă zic niște glume tot cu copilul meu, ca să scap de ele, să mă pot concentra pe altceva.”

colaj de imagini cu cristi popesco pe scena si juratii stand up revolution Galerie
Cristi Popescu a venit pe scena Stand-Up Revolution cu aceeași energie cu care ne-a obișnuit la show-urile sale senzaționale de stand-up comedy. Jurații s-au bucurat când l-au văzut și comediantul a început în forță: ”o să vă zic niște glume tot cu copilul meu, ca să scap de ele, să mă pot concentra pe altceva.” | Antena 1

”Am făcut un copil acum doi ani, aplauze. Nu e ușor, nu e ușor să faci un copil. La noi chiar a fost complicat.”, a început Cristi Popesco numărul de stand-up comedy din episodul 8 al sezonului 2 Stand-Up Revolution de la Antena 1, difuzat pe 18 noiembrie 2022.

Cristi Popesco, moment savuros pe scena Stand-Up Revolution din 18 noiembrie 2022

”Dacă aveam fată, îi puneam numele Bursa. Ia uite, a picat Bursa, hahaha. Dacă e mai durduliu, aaa, s-a prăbușit bursa. Super amuzant. Tot felul de glume proaste se pot face, dar așa îl cheamă Matei. Ce glume să faci cu Matei?! Maxim Matei de... să mă iei.”, a mai spus Cristi Popesco.

Jurații Stand-Up Revolution s-au amuzat copios pe seama glumelor făcute de comediant. În continuare, el a vorbit despre presiunea de a face un copil.

Citește și: Ilona Brezoianu, cea mai provocatoare ipostază în care s-a pozat până acum. Cum arată ținuta din plasă pe care a purtat-o

”Eu nu cred în teorii de conspirație, dar în asta cred. Cred că bogații lumi vor să fie și mai bogați și au nevoie să suprapopuleze planeta și ce fac?! Le plătesc pe mătuși să pună presiune pe noi, să facem copii. Că aveți la țară, cu toții aveți la țară. Au job-uri, servicii? N-au. Au bani? Au. De unde? Bill Gates. E foarte clar.”, a continuat comediantul.

”Avem frica asta să nu rămânem fără apă pe patul de moarte, ca nu cumva să nu ai pe cineva care să-ți aducă o cănuță cu apa. Nimeni nu vrea să ajungă în situația aia penibilă, pe patul de moarte, să comande la o firmă de livrări. Stai frumos întins pe patul de moarte și te sună curierul că nu merge interfonul. Dă-te jos de pe patul de moarte, te târâi cu o mână, te tragi acolo până la lift. Cobori, n-ai bacșiș. Îți toarnă ăla apa în ochi, te mai taie și liftul. Nimeni nu vrea chestia asta.”, a glumit Cristi Popesco.

”Aoleu ce bună e asta, extraordinar”, a afirmat Costel, în timp ce se amuza curios pe seama numărului invitatului special din ediția Stand-Up Revolution difuzată pe 18 noiembrie 2022 la Antena 1.

La finalul spectacolului de comedie, jurații au râs copios. Urmărește și tu clipul din galeria foto pentru a asculta toate glumele spuse de Cristi Popesco.

”Bă baiatule”, a zis Vio. Costel a completat: ”Foarte bun”. ”Cristi Popescu, pentru mine, este un artist care face ce eu nu aș putea să fac niciodată, dar îmi place de mor. E un stil de muzică diferit de al meu, dar pe care îl ascult cu cea mai mare plăcere.”, a zis și Teo.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 2, 11 noiembrie 2022. Andrei Ciobanu, stand-up savuros despre copilărie. Ce le-a pregătit juraților

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 2 din Stand-Up Revolution

Cel de-al doilea sezon Stand-Up Revolution de la Antena 1 vine cu o mulţime de surprize, inclusiv la masa juriului.

După ce Maria Popovici li s-a alăturat lui Teo, Vio, Costel şi Dan Badea în jurizarea momentelor de stand-up, în acest sezon, jurații vor intra la votul publicului și, la final, cel care va obține cel mai mic punctaj, va părăsi masa juriului.

Urmărește sezonul 2 din Stand-Up Revolution integral pe AntenaPlay.

Un articol Powered by Vlad Cazino

Vlad Craioveanu cere schimbarea regulilor Stand-Up Revolution, Vio îl susține „Următorul concurent pleacă de la două vot... Stand-Up Revolution sezonul 2, 18 noiembrie 2022. Marian Drăgulescu, Daria Jane, Vlad Craioveanu au făcut show - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x