Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 2, 11 noiembrie 2022. Andrei Ciobanu, stand-up savuros despre copilărie. Ce le-a pregătit juraților

Andrei Ciobanu a deschis seria momentelor umoristice în ediția cu numărul 7 Stand-up Revolution, în calitate de invitat special. Jurații Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea au fost surprinși cu glume bune, dar și cu câteva preparate culinare care i-au încântat.

Stand-up Revolution sezonul 2, 11 noiembrie 2022. Andrei Ciobanu, stand-up savuros despre copilărie. Ce le-a pregătit juraților Galerie
Andrei Ciobanu, stand-up savuros despre copilărie. Ce le-a pregătit juraților la finalul momentului | Antena 1

Andrei Ciobanu a pregătit în ediția cu numărul 7 de Stand-up Revolution un material savuros, povestind câteva experiențe amuzante din propria copilărie, dar și din viața cotidiană.

Comediantul a stârnit hohote de râs în platoul de filmare, în special când a adus în discuție celebrele sale glume despre mama sa. Acesta nu au fost la întâmplare, având în vedere că Andrei Ciobanu le-a adus juraților câteva preparate gătite chiar de către aceasta.

Andrei Ciobanu, invitatul special al serii, la Stand-up Revolution sezonul 2

„Vreau să vorbesc despre minunile din viețile voastre. Că eu n-am..Despre copii. Vio, câți copii ai? Tu când erai copil și erai obraznic, mai luai bătaie? Pe vremea noastră, copiii mai luau câte o scatoalcă. Asta e „bitch slap” în moldovenească”, a glumit el.

În continuare, Andrei Ciobanu a adus în discuție cum se făcea „educație” pe vremea lui. „Dacă eram obraznic, eu știu exact ce ar fi făcut maică-mea. Mie îmi era frică de maică-mea. Mă întreba: ce faci, ai scheme? Eu mereu scanam încăperea să văd câți oameni străini sunt în jurul nostru. Nu știu cum e la voi, dar la mine în Suceava nu te bătea niciodată în public. Problema e că ea știa că eu știu că nu mă bate. Și atunci, mă avertiza de acasă”, a continuat el, amuzându-i pe cei prezenți. Invitatul special a continuat în aceeași notă, stârnind ropote de aplauze din partea publicului.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 2 din Stand-Up Revolution

Cel de-al doilea sezon Stand-Up Revolution de la Antena 1 vine cu o mulţime de surprize, inclusiv la masa juriului. După ce Maria Popovici li s-a alăturat lui Teo, Vio, Costel şi Dan Badea în jurizarea momentelor de stand-up, în acest sezon, jurații vor intra la votul publicului și, la final, cel care va obține cel mai mic punctaj, va părăsi masa juriului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de temerarii stand-up-ului românesc și vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Un articol Powered by Vlad Cazino.

Urmărește sezonul 2 din Stand-Up Revolution integral pe AntenaPlay.

Stand-up Revolution sezonul 2, 11 noiembrie 2022. Sonia Ferrari, glume despre tranziția în femeie. Surpriza lui Nea Mări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x