Antena Căutare

Adda, într-o ținută transparentă și sexy la „Te cunosc de undeva”! Cum a apărut artista

Sezonul 15 „Te cunosc de undeva” e unul plin de surprize și de acest lucru ne-am convins și în a doua ediție a show-ului. Fanii au fost extrem de aproape s-o confunde pe Adda cu celebra artistă Becky G!

După ce am văzut-o trecând cu bine peste zeci de misiuni dificile în sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”, Adda a acceptat provocarea și a decis să devină concurentă la „Te cunosc de undeva.

citește și: Prin ce „chinuri” a trecut Monica Anghel la „Te cunosc de undeva” ca să o poată imita pe Cornelia Catanga

Artista este extrem de talentată, dar fanii s-au putut convinge din nou de acest lucru în a doua ediție a show-ului de la Antena 1. De data aceasta, Adda a îmbrăcat o ținută sumară și extrem de sexy, pentru a putea intra în pielea în pielea celebrei Becky G.

Adda, într-o ținută transparentă și sexy la „Te cunosc de undeva”! Cum a apărut artista

Adda la emisiunea „Te cunosc de undeva”

Adda la emisiunea „Te cunosc de undeva”

Voce superbă, energie din plin și dans senzual, așa s-ar putea rezuma momentul celebrei cântărețe Adda, în ediția a doua din sezonul 15 „Te cunosc de undeva”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi spectacolul!

Prin ce „chinuri” a trecut Monica Anghel la „Te cunosc de undeva” ca să o poată imita pe Cornelia Catanga... Romică Țociu s-a apucat de făcut rap la „Te cunosc de undeva”! Adriana Trandafir și-a făcut cruce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x