Antena Căutare

Prin ce „chinuri” a trecut Monica Anghel la „Te cunosc de undeva” ca să o poată imita pe Cornelia Catanga

Dezvăluire surprinzătoare pentru fanii emisiunii „Te cunosc de undeva”! În ediția a doua din sezonul 15 al super show-ului de transformări, Monica Anghel a trecut prin adevărate „chinuri” pentru a putea s-o interpreteze pe Cornelia Catanga.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

În spatele unei transformări de senzație din sezonul 15 „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 stau multe zile de muncă intensă și uneori chiar și momente mai puțin plăcute, totul pentru a oferi publicului clipe magice.

citește și: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au devenit președinți, la „Te cunosc de undeva”! Obama și Putin i-ar fi aplaudat

Monica Anghel și Marcel Pavel s-au antrenat intens pentru a putea oferi un spectacol de excepție. Totuși, în imaginile surprinse la antrenamente, se poate vedea faptul că cei doi concurenți nu au avut o sarcină deloc ușoară și dificultățile au apărut la tot pasul.

Prin ce „chinuri” a trecut Monica Anghel la „Te cunosc de undeva” ca să o poată imita pe Cornelia Catanga

Monica Anghel și Marcel Pavel, la „Te cunosc de undeva”

Monica Anghel și Marcel Pavel, la „Te cunosc de undeva”

Totuși, tot efortul a meritat din plin, căci rezultatul este cu adevărat special! Monica Anghel și Marcel Pavel ne-au „păcălit” că sunt, de fapt, Cornelia Catanga și Romica Puceanu, artistele care au încântat numeroase generații cu piesa „Florăresele”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi spectacolul!

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au devenit președinți, la „Te cunosc de undeva”! Obama și Putin i-ar fi aplaudat... Adda, într-o ținută transparentă și sexy la „Te cunosc de undeva”! Cum a apărut artista...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x