Antena Căutare

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva” și “Ie, Românie” , dezvăluiri din viața de familie: ”Am muncit foarte mult de-a lungul anilor”

Andreea Bălan, dezvăluiri din viaţa de familie! Ce o ajută să treacă peste tot şi peste orice, dar şi cum se pregăteşte pentru show-urile sale de excepţie, am aflat de la ea într-un interviu cu cărţile pe faţă!

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri din viaţa de familie! Ce o ajută să treacă peste tot şi peste orice, dar şi cum se pregăteşte pentru show-urile sale de excepţie, am aflat de la ea într-un interviu cu cărţile pe faţă!

Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi sunt juraţii emisiunii “Ie, Românie”, prezentată de Mircea Radu! Ce pregătesc vedetele!

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva” și “Ie, Românie” , dezvăluiri din viața de familie: ”Am muncit foarte mult de-a lungul anilor”

Nu mai e un secret faptul că jurata de la „Te cunosc de undeva” nu a avut copilărie, fiind de la zece ani în lumea showbizului. Tocmai de aceea, diva spune că îi va da libertatea fetiței ei de a alege să facă ce vrea ea. ”Am muncit foarte mult de-a lungul anilor!”, a dezvăluit Andreea Bălan, vizibil afectată, dar mândră de ceea ce a realizat.

Acum, după fiecare concert, Andreea Bălan e fericită să se întoarcă acasă, acolo unde o așteaptă soțul și fetița ei. În plus, ori de câte ori are ocazia pleacă în vacanță, unde reușește să se răsfețe.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x