Antena Căutare

Carla's Dreams ne-a intrat pe sub piele la „Te cunosc de undeva!”. Vă amintiți momentul excepțional?

În 2016, Geørge s-a vopsit pe față ca să îl imite pe misteriosul cântăreț de peste Prut cunoscut sub numele de Carla’s Dreams. Interpretarea hitului “Sub pielea mea (Eroina)”  nu i-a dat de furcă talentatului artist. Ba chiar a fost un moment de excepție  la „Te cunosc de undeva!”

În 2016, Geørge s-a vopsit pe față ca să îl imite pe misteriosul cântăreț de peste Prut cunoscut sub numele de Carla’s Dreams. Interpretarea hitului “Sub pielea mea (Eroina)” nu i-a dat de furcă talentatului artist. Ba chiar a fost un moment de excepție la „Te cunosc de undeva!”

Cu hanorac și „cu mască”, George și-a intrat total în rol. Alături a avut pe scenă o eroină adevărată, o balerină foarte frumoasă care aduce mult cu cea din videoclipul original. Artistul l-a imitat cu un perfect accent moldovenesc pe misteriosul Carla's Dreams.

„Mi se pare foarte tare ce ai făcut, foarte bine: timbrul, accentul!”, a punctat Andrei Aradits, membru al juriului emisiunii "Te cunosc de undeva".

Sore se transformă în Viorica de la Clejani, la “Te cunosc de undeva!”: “La botezul fetiței mele, ne-a urcat pe toți pe ... Vă amintiți, că noi nu putem uita! Cu perucă blondă, blugi zdrențuiți și pălărie sexy, Ristei a fost o DELIA autentică: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x