Antena Căutare

Nu e niciun film. Adrian Enache s-a dezlănțuit ca-n tinerețe sub ochii lui... Adrian Enache

Cezar Ouatu l-a provocat la duel pe adevăratul Adrian Enache, în cea de-a zece ediție a noului sezon din “Te cunosc de undeva!”

Cezar Ouatu l-a provocat la duel pe adevăratul Adrian Enache, în cea de-a zece ediție a noului sezon din “Te cunosc de undeva!”

Cezar s-a transformat în efervescentul Adrian Enache, care la începutul anilor 90 impresiona o țară întreagă prin modul în care aborda spectacolele pe care le susținea. Piesa pe care Cezar Ouatu a interpretat-o a făcut furori la acea vreme și se numește „Filme, trăim ca-n filme”, care a devenit rapid un șlagăr.

Prestația lui Cezar a fost pe placul spectatorilor și a juraților TCDU, iar din culise, adevăratul Adrian Enache a urmărit cu sufletul la gură prestația prietenului și adversarului său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înapoi în negura timpului. Florin Ristei a readus-o la viață pe legendara Connie Francis!... Rihanna a aterizat, din nou, pe scena TCDU. O nouă piesă, un nou moment de magie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x