Antena Căutare

Ruby, emoționată de un fan: „Dacă mai trăia Eminescu, în zilele noastre, aş fi înţeles pentru cine a scris ,,Luceafăru!"

Ruby, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea, sâmbătă de sâmbătă, în postura de concurentă a celui de-al unsprezecelea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”își uimește fanii de fiecare dată.

Ruby, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea, sâmbătă de sâmbătă, în postura de concurentă a celui de-al unsprezecelea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”își uimește fanii de fiecare dată.

O imagine postată pe Facebook a stârnit un adevărat delir printre internauți. „Dacă mai trăia Eminescu, în zilele noastre, aş fi înţeles pentru cine a scris ,,Luceafăru", i-a scris un fan, iar vedeta a dat Like.

Peste o mie au înroșit butonul „Like” la câteva minute după postare. Iar complimentele au fost mai mult decât emoționante. „Te iubesc, Ruby, ești cea mai frumoasă femeie!”, i-a scris un alt admirator.

Andreea Bălan va face o nuntă ca în filme! Va spune „DA” pe plaja din Sunset Beach. Da, a fost serialul preferat al miri... Pe Sore o știe toată lume, dar să o vedeți pe mama concurentei de la „Te cunosc de undeva”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x