Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 15 mai 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au avut ținute spectaculoase, demne de Marea Finală

Alina Pușcaș și Andreea Bălan au fost de-a dreptul ravisante în Marea Finală a sezonului 16 de Te cunosc de undeva!

Colaj cu Alina Pușcaș, într-o rochie mov, și Andreea Bălan, într-o rochie lila, în Finala TCDU Galerie
Alina Pușcaș și Andreea Bălan au strălucit în Finala sezonului 16 de Te cunosc de undeva! | Antena 1

În Finala celui de-al șaisprezecelea sezon de Te cunosc de undeva! Andreea Bălan și Alina Pușcaș au avut două apariții spectaculoase. Frumusețea celor două vedete a fost evidențiată de rochiile superbe pe care au decis să le poarte.

Alina Pușcaș și Andreea Bălan au emanat eleganță, senzualitate și feminitate, încă din primele secunde ale Finalei show-ului transformărilor.

Alina Pușcaș, ținută spectaculoasă în Finala Te cunosc de undeva!

Prezentatoarea Alina Pușcaș a pășit pe scena transformărilor, purtând o rochie violet, cu motive florale în partea de sus. În partea de jos, rochia îndrăgitei prezentatoare este scurtă în față și lungă în spate. Astfel, volanele pe straturi din partea din față a rochiei le-a permis fanilor să observe picioarele perfecte ale prezentatoarei.

Citește și: Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș fac furori cu ținutele din Gala Românilor de Top

Părul ondulat și funda care îl ținea prins la spate, precum și trena rochiei i-au dat Alinei un aer de păpușă. La ținută s-au adăugat și pantofii cu bretele subțiri și cerceii strălucitori.

De asemenea, cel mai frumos accesoriu al Alinei nu a lispist nici în Finala de Te cunosc de undeva!, pentru că îndrăgita prezentatoare are mereu zâmbetul cuceritor la purtător. Lungimea rochiei i-a venit la un moment dat de furcă prezentatoarei, însă a reușit să iasă din situație.

Andreea Bălan, ținută senzuală în Finala Te cunosc de undeva!

Andreea Bălan a întors toate privirile într-o rochie lungă, lila, cu o crăpătură adâncă pe piciorul stâng. Rochia mulată i-a pus în evidență juratei silueta de invidiat și decolteul generos. De asemenea, Andreei nu i-a lipsit zâmbetul în Marea Finală de Te cunosc de undeva! Cu părul ondulat, machiaj strălucitor și tocuri înalte, jurata de la Te cunosc de undeva! a emanat feminitate și senzualitate. La ținuta juratei s-a adăugat încă un accesoriu care a ieșit în evidență și anume șiragul de mărgele, dar și eșarfa din puf pe care vedeta a purtat-o pe umeri.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Alina Pușcaș și Andreea Bălan, ținutele care au atras toată atenția

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a adus surprize mari

Printre surprizele sezonului 16 s-a numărat şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului s-a alăturat echipei şi i-a invitat pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Citește și: Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Imagini din culise! Motivul pentru care Ana Baniciu și-a sunat tatăl

Mai exact, un episod exclusiv online, care poate fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii au acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi ultimul episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 15 mai 2021. Concurenții au creat un moment de excepție la începutul Finalei: „We are the Champions... Te cunosc de undeva, 15 mai 2021. Radu Ștefan Bănică a făcut show în ploaie, transformat în Gene Kelly...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x