Emilia Popescu, monolog emoţionant în finala Te cunosc de undeva! Andreea Bălan: „Am plâns şi am avut un nod în gât!”

Marea finală Te cunosc de undeva! își desemnează câștigătorul sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o gală spectaculoasă şi emoţionantă deopotrivă.

Emilia Popescu

Antena1

După 14 săptămâni de show și câteva luni bune de filmări și antrenamente, cei unsprezece concurenți ai celui de-al 16-lea sezon al transformărilor povestesc ce a însemnat pentru ei experiența Te cunosc de undeva! şi le aduc celor de acasă un ultim spectacol al transformărilor.

„Bătălia” decisivă se dă între Radu Ştefan Bănică, Liviu şi Andrei, Adriana şi Romică, Ana şi Raluka şi Pepe, în vreme ce colegele lor, Mirela Vaida, Emilia Popescu şi Cristina Vasiu susțin momente în afara concursului şi apoi le vor acorda puncte finaliștilor.

Finala Te cunosc de undeva 2021, sâmbătă seara, de la 20:00

Chiar dacă nu a reuşit să se califice în lupta pentru marele premiu al acestei finale, actriţa Emilia Popescu a făcut de fiecare dată spectacol şi a bifat mai multe premiere pe scena tranforming show-ului. Se întâmplă şi în marea finală, când Emilia aduce la Te cunosc de undeva! un monolog extraordinar de sensibil.

Citește și: Te cunosc de undeva. Imagini din culise! Motivul pentru care Ana Baniciu și-a sunat tatăl

„Acest text nu este neapărat un monolog, este un testament, dacă vreti, pe patul de moarte, al marelui Gabriel Garcia Marquez. În Ultima scrisoare a scris ultimele lui gânduri umanităţii şi prietenilor lui, cumva să ştie să preţuiască mai mult!”, a mărturisit, vizibil emoţionată, Emilia.

„A fost cel mai emoţionant şi sensibil monolog pe care l-am auzit vreodată! Am plâns şi am avut în permanenţă un nod în gât! De când sunt mamă, simt şi mai mult!”, a mărturisit Andreea Bălan, după prestaţiei Emiliei.

Cine va fi ales marele campion al maratonului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în marea finală “Te cunosc de undeva!” a celui de-al 16-lea sezon, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Ultimele știri