Căutare Live

Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Alina Pușcaș și Andreea Bălan, ținutele care au atras toată atenția

În ediția XII a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Andreea Bălan și Alina Pușcaș au atras toată atenția telespectatorilor cu ținutele lor spectaculoase.

În ediția XII a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Andreea Bălan și Alina Pușcaș au atras toată atenția telespectatorilor cu ținutele lor spectaculoase

Antena 1

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au fost centrul atenției sâmbătă seara, la show-ul "Te cunosc de undeva!". De asemenea, vedetele se mândresc cu forme de invidiat și cele mia frumoase trăsături ale feței.

Cele două surprins de fiecare dată cu aparițiile lor impecabile din cadrul show-ului, iar ținutele la care apelează le scot în evidență atuurile fizice. Aceștea se fac remarcate cu ajutorul celor mai spectaculoase piese vestimentare.

Alina Pușcaș, rochia care i se potrivește de minune

Alina Pușcaș este o prezență deosebită în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva!" și nu ezită să apeleze la cele mai senzaționale outfituri. În gala cu numărul XII , prezentatoarea TV a îmbrăcat o rochie fabuloasă de culoare mov și cu crăpătură pe picior.

Citește și: Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Alina Pușcaș și Andreea Bălan au purtat două ținute spectaculoase

Bijuteriile și machiajul discret nu au lipsit din peisaj și au completat de minune ținuta frumoasei șatene. Și coafura a jucat un rol important, dar și pereche de sandale pe care a asortat-o perfect cu rochia lungă.

Andreea Bălan, schimbare neașteptată de look

Andreea Bălan face senzație cu aparițiile sale din cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva!", însă în ediția XII a acestui sezon a ridicat gradele în termometre cu o rochie extrem de scurtă și decoltată, care îi lasă la vedere formele apetisante, în special bustul generos, picioarele subțiri și talia de invidiat.

Vedeta a asortat ținuta care îi scoate în evidență umerii goi cu o pereche de sandale superbe, care se potrivesc de minune. De asemenea, jurata a ales să poarte și o perucă roșcată ce o prinde perfect și îi pune într-o lumină bună frumoasele trăsături ale feței, lucru care i-a surprins pe fani.

Citește și: Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au făcut spectacol cu ținutele lor. Ce au ales să poarte

Andreea Bălan se numără printre cele mai frumoase și apreciate artiste de la noi din țară. Aceasta a câștigat simpatia publicului prin calitățile sale vocale și aspectul său fizic, cu care impresionează mereu publicul.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Loredana și Adrian Petrache, invitați speciali în Gala Piese de top. Cei doi au fă... Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Radu Ștefan Bănică s-a transformat în Helena Paparizou și a făcut un moment specta...
Ultimele știri
x