Antena Căutare

Circulă cu mașini cu mulți cai putere, dar oare mai știu Ioanițoaia, Niculae și Doroftei cât mai costă o călătorie cu RATB-ul?!

Ovidiu Ioanițoaia a fost, după ce a absolvit facultatea, “controlor pe tramvai”, una dintre blonde i-a provoca pe cei trei invitați să spună cât cred ei că mai costă o călătorie cu RATB-ul.

Ovidiu Ioanițoaia a fost, după ce a absolvit facultatea, “controlor pe tramvai”, una dintre blonde i-a provoca pe cei trei invitați să spună cât cred ei că mai costă o călătorie cu RATB-ul.

O întrebare care, de multe ori, îi pune în dificultate pe candidați la un fotoliu de primar sau de președinte. De data asta, cei doi sportivi și comentatorul sportiv - care a studiat în tinerețe pe îndelete astfel de aspecte - au avut de răspuns provocării lansate de frumoasa concurentă. O curiozitate care emană inteligență, mai ales că e o întrebare-capcană!

Pe bilete imense de tramvai, Ioanițoaia, Niculae și Doroftei au scris răspunsurile! 1,5 lei a fost varianta comentatorului sportiv, Niculae a notat „doi lei”, iar Doroftei a presupus că prețul biletului este de trei lei.

Răspunsul corect: 1,3 lei! Așadar, Ovidiu Ionițoaia a fost cel mai aproape de varianta corectă!

Lui Niculae, poreclit „Săgeată” i s-a pus o întrebare pe măsură: „Ce indică săgeata de lângă pompa de benzină din bordul... Dezvăluire incendiară: Marius Niculae şi Cristiano Ronaldo au fost colegi de cameră! Le-a dat invitatul blondelor număru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x