Antena Căutare

Delia face șaorma, la “Te pui cu blondele?”

Invitată în platoul emisiunii “Te pui cu blondele?”, miercuri, 28 ianuarie, de la ora 20.30, alături de Pepe și Ozana Barabancea, Delia va mărturisi că... nu gătește. De asemenea, ea mai spune că soțul ei a deținut, la un moment dat, o șaormerie

Invitată în platoul emisiunii “Te pui cu blondele?”, miercuri, 28 ianuarie, de la ora 20.30, alături de Pepe și Ozana Barabancea, Delia va mărturisi că... nu gătește. De asemenea, ea mai spune că soțul ei a deținut, la un moment dat, o șaormerie.

Așa stând lucrurile, talentata artistă va avea parte de o provocare propusă de una dintre cele 50 de blonde: va trebui să pregătească o șaorma, chiar în platou, la “Te pui cu blondele?”

Cum va face față Delia aceste situații neașteptate, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 28 ianuarie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x