Antena Căutare

Dezvăluiri senzaţionale la “Te pui cu blondele?”: Cătălin Bordea a restaurat altarul și bolta bisericii din satul bunicii

Cătălin Bordea, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea miercuri, 11 februarie, de la ora 20.30, în postura de invitat, alături de Horia Vârlan și Marcel Pavel, la “Te pui cu blondele?”, a fost restaurator de biserici.

Cătălin Bordea, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea miercuri, 11 februarie, de la ora 20.30, în postura de invitat, alături de Horia Vârlan și Marcel Pavel, la “Te pui cu blondele?”, a fost restaurator de biserici.

Am studiat Pictura Monumentală”, mărturisește el în emisiunea lui Dan Negru. Printre alte lucrări pe care le-a executat, Cătălin a restaurat catapeteasma, altarul și bolta bisericii din satul bunicii. Este vorba de biserica din satul Todireni, județul Botoșani. Trei luni am muncit, seară de seară. Este o muncă foarte migăloasă”, a povestit acesta. De asemenea, în cadrul show-ului în care cei trei invitați vor avea de înfruntat cele 50 de blonde, Cătălin Bordea va explica de ce se deteriorează interiorul bisericilor .

Ce alte dezvăluri vor mai face invitații lui Dan Negru, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 11 februarie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?

Destăinuiri, miercuri, la “Te pui cu blondele?” Marcel Pavel: “Mă antrenez cu Simona Halep. Mi-a dăruit racheta din fi... Cătălin Bordea, Marcel Pavel și Horia Vârlan - echipa de şoc de la “Te pui cu blondele?”! Dezvăluiri, faze tari şi mult ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x