Antena Căutare

Din 7 ianuarie, la Antena 1, un nou sezon "Te pui cu blondele"! Dan Negru, replici acide pentru "divele" din showbiz

Cel mai longeviv quiz-show din istoria televiziunii din România, “Te pui cu blondele?”, revine din 7 ianuarie 2015, de la 20.30, la Antena 1. Un nou sezon, al cincisprezecelea, în care umorul, emoția, tensiunea competiției se regăsesc printre ingredientele principale.

Sincer, pus pe glume şi cu chef de distracţie, Dan Negru a răspuns la câteva întrebări acide.
- De câţi ani lucrezi cu blondele?
Show-ul are 8 ani şi a devenit astfel cel mai longeviv quiz din istoria televiziunii din România. Niciun program cu întrebări de cultură generală n-a rezistat atât în grilă, vreodata. Culmea, am întâlnit blonde care au fost concurente în primele sezoane şi care azi au copii de 7 ani.
- Ai prejudecăţi legate de blonde?
Nu am avut niciodată prejudecăţi de felul ăsta. Am întâlnit blonde inteligente după cum am întâlnit bărbaţi celebri care nu ştiu să lege două cuvinte. Acesta e secretul show-ului, să descoperi mereu altceva. Nu am avut prejudecăţi legate de blonde. Dar am avut prejudecăţi legate de cultura generală a vedetelor din România şi astea mi s-au confirmat. Gradul de semianalfabetism în showbizul românesc e foarte mare.
- Ce blondă celebră ţi se pare prea puţin înzestrată intelectual?
Marilyn Monroe e un exemplu de blondă de neînţeles pentru mine. N-am priceput niciodată cum de s-a căsătorit cu Arthur Miller, unul din cei mai mari scriitori din lume. Oare ce au avut de vorbit cei doi, după dormitor? E ca şi cum o piţipoancă celebră de la noi s-ar căsători cu Liiceanu sau Pleşu. Ar fi şocant, nu? La ei nu a fost.
- Ce blonde celebre îţi plac?
Eram un mare fan al lui Kim Basinger. Îmi plac şi Cameron Diaz sau Debbie Harry. Când eram puşti, i-am scris câteva scrisori Madonnei, la o adresă de fan club. Aşa credeam eu că vor ajunge la ea. Aveam vreo 11-12 ani. Le-am scris şi în limba română. E clar că s-au rătăcit pe undeva.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x