Antena Căutare

Mărturisiri incendiare, la Te pui cu blondele?”: Mihai Morar și-a cunoscut soția la un concert de vioară, Buzdu a “agățat-o” pe stradă

Miercuri, 4 februarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, Simona Gherghe, Mihai Morar și Daniel Buzdugan vor povesti în ce condiții și-au cunoscut partenerii de viață.

Miercuri, 4 februarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, Simona Gherghe, Mihai Morar și Daniel Buzdugan vor povesti în ce condiții și-au cunoscut partenerii de viață.

Am cunoscut-o pe soția mea la un concert de vioară”, a spus Mihai Morar. “Eu am ațat-o pe stradă pe soția mea. Lucram la radio și, pe stradă, am pus întrebarea ce este kitsch-ul. Ea a fost singura care a știut ce înseamnă acest cuvânt”, adaugă colegul său de la Radio Zu.

L-am cunoscut pe iubitul meu în condiții prielnice... N-am voie să dau din casă, se supără”, a răspuns și Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii “Acces Direct”.

La ce alte întrebări venite din partea blondelor vor mai accepta cei trei invitați să răspundă, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 4 februarie, de la ora 20.30, numai la “te pui cu blondele?”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x