Antena Căutare

Carmen și Sabina, mamă și fiică, luptă împreună la "The Wall- Marele Zid." Dacă vor câștiga, vor folosi banii pentru o operație de micșorare a stomacului

Cele două concurente, Carmen și Sabina Zaharescu mamă și fiică au venit la "The Wall-Marele Zid" hotărâte să câștige. Sabina spune că dacă ar câștiga, și-ar dori să-i ofere mamei sale banii pentru a se putea opera.

Celebra emisiune „The Wall-Marele Zid” s-a întors cu ediția 18 din sezonul 2! Carmen și Sabina Zaharescu sunt mamă și fiică și au venit pentru a-și încerca norocul.

Sabina și Carmen sunt hotărâte să câștige. Sabina spune că dacă ar câștiga și-ar dori să-i ofere mamei sale banii pentru a putea recurge la intervenția de micșorarea a stomacului.

Sidonia și Claudia, şefa şi subalterna sa, luptă la "The Wall-Marele Zid" pentru Rareş, băiatul celei din urmă, care se află în scaun cu rotile

Sabina este o luptătoare. Ea a reușit să slăbească 50 de kilograme.

"Trebuie foarte multă autodisciplină, și sunt anumite reguli care trebuie ținute strict."

Cu lacrimi în ochi, mama Sabinei, care este foarte mândră de fiica ei, a declarat că este foarte dureros este să fii privit "altfel."

Operația lui Carmen costă în jur de 5.400 de euro. Acest lucru le-a adus în competiție, dorința de a face o schimbare în viața lor.

Urmăriți emisiunea "The Wall-Marele Zid" live pe AntenaPlay

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x