Antena Căutare

De la agonie la extaz! Teodora şi Flavia, un joc intens: "M-am simţit ca şi cum făceam un duş cu apă rece şi apoi fierbinte"

Pentru Teodora şi Flavia experienţa de la "The Wall" a fost una unică şi recomandă tuturor să participe la emisiune.


Pentru Teodora şi Flavia experienţa de la "The Wall" a fost una unică şi recomandă tuturor să participe la emisiune.

"Uneori nu ştiam ce să răspund, îmi venea să plâng", spune Flavia emoţionată. Mai multe detalii, în materialul de mai sus!

De la agonie la extaz şi invers! Teodora şi Flavia, un joc intens şi plin de emoţii. Contractul a fost semnat: "Nu ... Aseară, în quiz show-ul de pe Antena 1: A cucerit Marele Zid în picioarele goale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x