Antena Căutare

Dorina și Cristiana au ales bine! Au rupt contractul şi The Wall - Marele Zid le-a oferit 14.889 RON!

Dorina și Cristiana, mamă și fiică, au pornit în aventura vieții lor și astfel au reușit să acumuleze suma de 14.889 lei.

Dorina și Cristiana au ales bine! Au rupt contractul şi The Wall - Marele Zid le-a oferit 14.889 RON! Galerie
Dorina și Cristiana

Cu toate că Dorina strânsese mai mulți bani în proba a doua, din păcate pe ultima sută de metri a pierdut o mare parte din bani. Însă le-a rămas o suma frumușică din care își pot cumpăra mașina și geamurile, exact lucrurile pe care și le-au dorit.

Cristina a fost inspirată și a rupt contractul, astfel că au ramai cu suma cea mai mare din cele două acumulate în jocul din această seară.

Dorina și Cristiana au avut ghinion la proba a doua! Iată câți bani au adunat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x