Antena Căutare

The Wall, show-ul care schimba vieți

La 40 de ani, Laura Epuraş are o singură dorinţă: să devină mamă! Cea dintâi concurentă de la The Wall - Marele Zid a făcut şi primul pas către îndepinirea celui mai mare vis. Cu banii pe care i-a câştigat în concurs, Laura a mers la o clinică de fertilizare in vitro.

Ea şi coechipierul său, Daniel, au plecat acasă cu peste 100 de mii de lei. Ieri, Laura a făcut primul pas către marele ei vis. A mers la o clinică unde a stat de vorbă cu medicii despre o posibilă sarcină. Impresionat de povestea ei, Valentin Butnaru, prezentatorul emisiunii, a ţinut neapărat să îi fie alături.

Până la vârsta de 40 de ani, Laura nu a trăit experienţa de a fi mamă. Are şi o meserie grea - este singura femeie jandarm călare din România. Participarea la emisiunea fenomen i-a dat încredere că nimic nu este imposibil.

În această seară, după Observator, Marele Zid e înfruntat de doi tineri de la malul Mării. Pasionaţi de sport şi călătorii, speră să câştige bani buni pentru că vor să sară în tandem cu paraşuta şi să ajungă în Noua Zeelandă.

O experiență terifiantă cu deznodământ imprevizibil la a doua ediție a emisiunii ,,The Wall- Marele Zid”... Nervii au fost întinși la maximum! Final neașteptat în cea de-a treia ediție ”The Wall- Marele Zid”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x