Antena Căutare

Un joc plin de suișuri și coborâșuri, încununat de succes! Iubirea și conexiunea dintre Magda și Alberto au triumfat în această seară. 139.421 RON pentru visul lor!

Jocul imprevizibil, emoțiile foarte mari generate de zidul de 12 metri, dar și reacția explozivă a celor doi concurenți au fost ingrediente care au asigurat succesul.

Jocul imprevizibil, emoțiile foarte mari generate de zidul de 12 metri, dar și reacția explozivă a celor doi concurenți au fost ingrediente care au asigurat succesul.

Magdalena şi soţul ei au venit pentru a-i oferi o viaţă mai bună lui Andrei, fiul lor, şi se pare că băiatul le-a ţinut pumnii. După ce Alberto a dat lovitura, împuşcând dintr-un foc 150.000 ron, marea surpriză abia mai târziu avea să vină.

Magda a mers pe intuiție și a rupt contractul! Cei doi au plecat acasă cu 139.421 RON.

Cunoștințele și legătura emoțională dintre ei le-au adus numai reușite. Alberto se sincronizează excelent cu soția sa: &... "Emoțiile pe care le-am trăit nu se pot compara cu nimic". Polițistul și soția sa, INTERVIU EXCLUSIV. Ce nu s-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x