WOW, ce veste! Bon Jovi se pregătește de un nou turneu și a făcut un anunț inedit, pe Facebook: Cine va cânta în deschiderea concertelor?

 

Trupa Bon Jovi a lansat un concurs online pentru a alege artiştii care vor cânta în deschiderea concertelor pe care le va susţine în cadrul turneului său nord-american din 2017, informează contactmusic.com, citat de news.ro

Jon Bon Jovi, solistul formaţiei americane, a anunţat acest concurs pe serviciul Facebook Live, marţi. Trupele care doresc să cânte în deschiderea concertelor Bon Jovi trebuie să îşi încarce videoclipurile pe site-ul trupei, pe pagina de Facebook a acesteia sau pe pagina de Facebook a companiei Live Nation, ce organizează turneului.

Apoi, directorii companiei Live Nation vor restrânge propunerile la o listă scurtă de 10 finalişti. Artistul sau trupa câştigătoare va fi ales de echipa de management a tripei Bon Jovi şi va cânta în deschiderea tuturor show-urilor pe care formaţia le va susţine în cadrul turneului ”This House Is Not For Sale” în 2017.

”Fiecare trupă mare îşi începe cariera prin a fi mică la început şi îşi sporeşte reputaţia cu fiecare concert pe care îl susţine”, a declarat Jon Bon Jovi, potrivit căruia competiţia reprezintă o modalitate prin care formaţia sa poate să le ajute pe viitoarele staruri ale muzicii rock.

”Aceasta a fost şansa care ne-a fost dată şi nouă, iar acum vrem să oferim la rândul nostru această şansă altor trupe. Dacă vă simţiţi pregătiţi să cântaţi pe scenele marilor stadioane, expediaţi-ne casetele cu înregistrările voastre şi fiţi alături de noi pentru a cânta în faţa celui mai bun public din industria muzicii rock”, a adăugat Jon Bon Jovi.

Noul concurs reprezintă cel mai recent demers întreprins de trupa Bon Jovi pentru a promova muzicienii locali în cadrul turneului ei nord-american. Bon Jovi a procedat într-o manieră similară şi a angajat trupe debutante pentru a cânta în deschiderea concertelor sale din turneele pe care le-a susţinut în 2006 şi în 2010.

Turneul ”This House Is Not For Sale” va debuta pe 8 februarie cu un concert în Greenville, în statul Carolina de Sud, va continua cu mai multe show-uri în Statele Unite şi în Canada şi se va încheia cu un spectacol în Toronto, pe 11 aprilie.

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti