Antena Căutare

Happy Channel, lider de piață pe nișa dedicată femeilor și locul trei în topul all channels

Happy Channel a ocupat ieri locul 3 la nivelul întregii piețe, după principalele posturi generaliste, cu serialul-fenomen Golden Boy. Mai mult, pe ȋntregul interval Prime Time, dar și la nivelul ȋntregii zile, postul tv ocupă locul 4 ȋn top all channels.

Serial Golden Boy
Happy Channel a ocupat ieri locul 3 la nivelul întregii piețe, după principalele posturi generaliste cu serialul-fenomen Golden Boy | Antena 1

Audiențele foarte bune înregistrate în luna martie poziționează postul pe locul 4 atât la nivelul întregii zile, cât și în Prime Time.

Happy Channel, lider de piață pe nișa dedicată femeilor și locul trei în topul all channels

Producţia turcească care a atins audienţe record ȋn Turcia și care se bucură de un real succes ȋn toate ţările ȋn care este difuzată a fost cea care a plasat postul Happy pe locul 3 la nivelul ȋntregii pieţe, după principalele posturi generaliste. Astfel, conform Kantar Media, la nivelul Prime Time-ului, pe publicul comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, Happy Channel, ȋn intervalul de difuzare Golden Boy, a condus clasamentul audienţelor, pe nişa dedicată femeilor, cu 6.4% cotă de piaţă şi 2.2 rating.

Citește și: Ruxandra Ion, interviu în exclusivitate la Happy Channel, în ziua aniversară a postului tv: „Cea mai mare realizare a mea”

Poveștile pasionale din producţia-fenomen Golden Boy continuă ȋn fiecare luni și marţi, de la 20.00, la Happy. Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare își fac simțită prezența la fiecare pas, alături de Ferit şi Seyran, interpretaţi de Mert Ramazan Demir şi de Afra Saraçoglu, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale momentului, pe micile ecrane.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Citește și: La Happy Channel, emoţiile devin poveşti. Suleyman Magnificul, Capcana iubirii şi Golden Boy sunt reţeta unei săptămâni perfecte

Analiza este facuta pe target-ul 21-54 Femei

Perioada 25 martie 2024

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x