Antena Căutare

Bendeac, invitat la Top Chef: "Au spus o lisă întreagă de produse pe care nu le-am mâncat niciodată"

Mihai Bendeac, care a făcut parte din echipa iComedy, a fost invitat la Top Chef.

Mihai Bendeac, care a făcut parte din echipa iComedy, a fost invitat la Top Chef. Mikey Hash şi alţi câţiva actori i-au fost alături.

“Cu doi dintre juraţi mă ştiam dinainte. Pe Joseph nu îl intalnisem până acum. M-am bucurat să mă întâlenesc cu el. Am stat mult de vorbă cu el", a spus Bendeac.

Salata Caprese i-a dat câteva bătăi de cap invitatului, mai ales că era servită în pahar. Din fericire, Hadad a fost lângă el şi i-a explicat ce conţine preparatul.

"Au spus o lisă întreagă de produse pe care nu le-am mâncat niciodată", a mai spus actorul.

Aflându-se într-o emisiune culinară, Bendeac a dezvălui că şi el mai găteşte din când în când. Ba chiar a prezentat o reţetă specială.

„Întâi se unge tava cu ulei de măsline sau cu margarină sau dacă nu e ulei nu ungi deloc. După care, pui felii de pâine peste care torni lapte ca să se înmoaie bine. La sfârşit, razi caşcaval deasupra şi bagi la cuptor. Asta este „Pizza Burlacului”, spune Bendeac. Actorul a propus şi varianta rapidă acestei reţete în care preparatul se bagă la cuptorul cu microunde.

De asemenea, a depănat şi câteva amintiri din copilărie.

"Îmi aduc aminte că, de câte ori mă duceam la şcoală, îmi luam merdenele. Dacă în prima săptămână n-am mâncat 150 de merdenele n-am mâncat niciuna”, mărturiseşte Bendeac. Din cauza „supradozei” de merdenele din acea vreme, Mihai nu a mai mâncat niciodată acest produs de patiserie.

"Banii noştri miroseau a merdenele, mama mirosea a merdenele, tata miroasea a merdenele, casa mirosea a merdenele şi de atunci, n-am mai mâncat niciodată merdenele”, povesteşte amuzat Mihai.

El nu a ezitat să îi amuze pe concurenţi şi juraţi, imitându-l pe Becali.

Alexandra nu "îngroapă securea războiului" cu Mirela... Concurenţii au gătit pentru echipa de la iComedy!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x