Antena Căutare

Burlacul Emilian și Livia, primele declarații! Ce fac acum, după ce au câștigat premiul emisiunii „Totul pentru dragoste”

Iată primele declarații ale burlacului Emilian și ale Liviei, după ce au câștigat premiul din emisiunea „Totul pentru dragoste”! Ce vor face cei doi în continuare?

Iată primele declarații ale burlacului Emilian și ale Liviei, după ce au câștigat premiul din emisiunea „Totul pentru dragoste”! Ce vor face cei doi în continuare?

În marea finală, burlacul Emilian Ciocănel a ales-o pe Livia! Burlacul și frumoasa concurentă au câștigat 5000 de euro și acum dezvăluie ce planuri au!

Emilian Ciocănel este din Sibiu, are 40 de ani și este administratorul unor lanțuri hoteliere. Spune despre el că este foarte distractiv, că îi plac călătoriile și nu consumă alcool. Burlacul are o fetiță de cinci ani dintr-o căsătorie anterioară. Acesta a venit la emisiunea „Totul pentru dragoste” convins ca va reuși să ia decizia potrivită și iată că norocul i-a surâs!

PROVOCAREA EMISIUNII „TOTUL PENTRU DRAGOSTE”

Burlacul este păzit 24 de ore din 24 de o gardă de corp, care va asigura atât securitatea lui pentru cazurile în care partenerii concurentelor pot avea reacţii nedorite, cât şi pentru corectitudinea concursului : va opri orice tentativă de scurgeri de informaţii către burlac, legat de pretendentele aflate în concurs și de statutul acestora.

La final, burlacul va trebui să facă alegerea decisivă. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Insă, dacă burlacul face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

Iar Emilian Ciocănel a reușit să ia alegerea potrivită și să împartă astfel premiul de 5000 de euro cu Livia!

A treia competiție în casa “Totul pentru dragoste” a ajuns la final . Pe cine a ales burlacul Emilian Ciocănel... Cine este cel de-al patrulea burlac de la ”Totul pentru dragoste” și ce-și dorește de la o femeie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x