Antena Căutare

Dorian Popa, operat de URGENȚĂ! Artistul a trecut prin momente CUMPLITE

După ce a fost nevoit să părăsească emisiunea „Ultimul Trib” fiindcă se simțea din ce în ce mai rău, Dorian Popa a ajuns de urgență la spital și a fost imediat operat!

După ce a fost nevoit să părăsească emisiunea „Ultimul Trib” fiindcă se simțea din ce în ce mai rău, Dorian Popa a ajuns de urgență la spital și a fost imediat operat!

Fanii îndrăgitului artist sunt în stare de șoc după ce au aflat cât de gravă este situația lui Dorian Popa. Chiar dacă a încercat să lupte din răsputeri pentru o victorie, Dorian Popa a fost nevoit să părăsească emisiunea „Ultimul Trib” după o cumplită accidentare la genunchi.

Apoi au urmat momente cumplite: cărat mai mult pe targă sau sprijinit de către colegi, artistul a fost pus în situația de a abandona competiția din motive medicale.

”În primul rând, nu aș vrea să existe cumva ideea că cineva încearcă să simuleze ceva. E foarte rău ce am aflat de la doctor și trebuie să fiu transferat urgent la un spital pentru un RMN. N-aș vrea să mai risc și să pățesc ceva care mă va afecta pe termen lung. Din păcate eu trebuie să plec repede să mă vindec, n-aș pleca niciodată ca un laș, dar dacă aș mai rămâne acum ar fi doar o dovadă de prostie și inconștiență... Mor de ciudă, am plâns toată seară că trebuie să plec, dar nu se mai poate”, a declarat Dorian Popa, cu puțin timp înainte de a părăsi concursul „Ultimul Trib”.

Ultimul Trib. Cine este Ioana Șulea, noua membră a tribului de „Lemuri”! Concurenta a cucerit titlul de „Miss Biikini Fi... Ultimul Trib. Dorian Popa a fost operat de urgență! S-a întors din Madagascar, acasă, în scaun cu rotile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x