Antena Căutare

30 % bucătar, 70% cântăreț! Vede în Delia o savarină, iar Delia în el o minune! Se dă verdictul: ”Daniel ar putea câștiga X Factor”

”30% gatesc, 70% cânt”, așa se descrie Daniel Dobre, un tânăr pentru care muzica reprezintă tot ce are mai frumos în viață.

”30% gatesc, 70% cânt”, așa se descrie Daniel Dobre, un tânăr pentru care muzica reprezintă tot ce are mai frumos în viață.

Cântă de cânt se știe și, după spusele bunicii sale, pe la doi ani se trezea noaptea și nu plângea și nici nu cerea de mâncare, ci... cânta.

Cât despre partea cu bucătăria, Răzvan și Dani l-au testat. ”Ce prăjitură ar putea fi Delia?” Răspunsul a fost... savuros: o savarină!

Jesus Christ Superstar urcă pe scena „X Factor”, iar acordurile muzicii semnate de Pink Floyd răsună din chitara lui. ”I only want to say” a început. Tatăl său a murit acum trei luni de zile. De la primele acorduri, Daniel a emoționat publicul, iar pe la mijlocul cântecului, Delia, dar și ceilalți memebri ai juriului au făcut ochii mari.

Ștefan l-a recunoscut: ”Tu ești băiatul ăla din musical? Incredibil, pe vremea aia aveai plete. Nu mă așteptam să te văd aici. Mi-ai plăcut foarte mult!”

”Dacă până la momentul acutei a fost bine, de acolo a fost șoc. E foarte greu pentru o voce masculină să atingă acele note. Ești incredibil”, i-a spus Delia.

”Ești o bucurie pentru mine”, a completat și Horia, întregind opinia lui Carla s Dreams.

În oceanul de emoție și mulțumiri din partea juriului, a primit patru de ”DA”.

Carla’s Dreams, în juriu și pe scenă! Anastasia Organ: ”Am fost tot timpul bună la purtat măști!” Cei dragi n-au susținu... Ștefan Bănică se ridică de pe scaun și pleacă: ”Eu deja m-am plictisit”! Delia: ”Hahaaa, tu nu ești canișul intergalacti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x