Antena Căutare

A crescut printre străini, dar talentul i-a adus lumea la picioare: ”Răzvan de la Neatza m-a invitat în familia lui”

Are doar 16 ani, însă sufletul lui are poate maturitatea necesară să treacă peste toate greutăţile pe care viaţa i le-a adus. Tot ce îşi doreşte este să aibă o carieră şi să lupte pentru visul lui, deşi nu are parte de căldură din partea unei familii.

Are doar 16 ani, însă sufletul lui are poate maturitatea necesară să treacă peste toate greutăţile pe care viaţa i le-a adus.

Tot ce îşi doreşte este să aibă o carieră şi să lupte pentru visul lui, deşi nu are parte de căldură din partea unei familii.

Pâna la 4 ani, Rafaelo s-a perindat prin mai multe case de copii. A încercat să prindă din zborul pe jumătate frânt noţiunea de familie. A făcut naveta 4 ani între centre de plasament şi familii care îi ofereau pe gramaj şi. pe acte hrană şi afecțiune. Deşi el dăruia mereu. Poate mai mult decât era nevoie.

Sufletul plăpând a lui Rafaelo voia mai mult. Inima lui lumina mai puternic decât micul lui Univers întunecat şi rătăcea printre întrebări.

Astăzi, după ce și-a făcut curaj să vină pe scena de la X Factor, simte că toată lumea este la picioarele lui. Că nu are doar o familie, ci mai multe! Oameni care îl apreciază și care îl doresc în preajma lor.

"Acum, foarte mulți oameni mi-au spus că și-ar dori să fac parte din familia lor. Chiar și Răzvan de la Neatza m-a invitat să fac parte din familia lui", a spus Rafaelo la Acces Direct.

Rafaelo, lupta unui băiat singur pe lume! Cel are l-a făcut pe Ștefan Bănică să plângă a fost aruncat la un coș de gunoi... Rafaelo Varga are și calități de moderator tv! Concurentul X Factor i-a dat legătura, în direct, Andreei Berecleanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x