Antena Căutare

Alexandru Bucur, baschetbalistul cu voce de cuceritor, a dat pasa corectă pentru trei de DA!

Răzvan și Dani l-au remarcat pentru înălțimea sa, dar și pentru aspectul de băiat cuminte și silitor

Răzvan și Dani l-au remarcat pentru înălțimea sa, dar și pentru aspectul de băiat cuminte și silitor. Alexandru este un student la Informatică, din Mediaș, care a renunțat între timp de baschet pentru muzică și școală.

Concurentul, mare la stat, a mărturisit că a făcut sport de performanță, jucând chiar și în echipa națională de baschet. De altfel, intrarea pe scena X Factor și-a făcut-o cu ajutorul unei mingii de baschet.

"În orice caz, m-ai obosit!", i-a spus concurentul lui Brenciu, după o serie de pase între ei.

Piesa lui Tom Jones - I who have nothing l-a transformat într-un adevărat cuceritor. Timbrul grav și statura l-au ajutat să facă ochii fetelor să sclipească, iar pe jurați să zâmbească.

"E foarte multă muzică în vocea ta!", i-a mărturisit Horia. "Uite ce atitudine are cocoșul (de pe tricou). Atitudinea asta aș fi vrut să o văd și la tine. Așa că răspunsul meu este...DA!", l-a ținut Ștefan în tensiune.

Trei de DA din partea juraților îl duc pe Alexandru mai departe în competiție.

Juri că e Marilyn Monroe! Blondă perfectă, cu decolteu uriaş, Silvia Florea a hipnotizat publicul, dar nu şi juriul: &qu... În memoria mamei lui, MIRKO OLIVA și-a pus tot sufletul pe scenă! Jurații, cu lacrimi în ochi și piele de găină!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x