Antena Căutare

„Am făcut poza de prezentare, toţi goi, în baie”. Ravi a cântat şi a creat controverse aprigi. „A fost, cumva, fata mea pe la voi?”

A trecut de audiţii şi acum se bucura de victorie, regăsindu-se prntre cei mai buni. Încă îi trezeşte amintiri frumoase momentul său de atunci şi este hotărât să demonstreze că a meritat să ajungă până aici.

A trecut de audiţii şi acum se bucură de victorie, regăsindu-se prntre cei mai buni. Încă îi trezeşte amintiri frumoase momentul său de atunci şi este hotărât să demonstreze că a meritat să ajungă până aici.

„Pe mine oricum nu mă interesează părerea oamenilor. Eu fac ce-mi place. Cred că sunt o piatră rară, descoperită şi pusă în valoare”, mărturiseşte concurentul nostru.

Extrem de pregătit şi mai relaxat decât ne-am fi aşteptat, a intrat în scenă şi a stârnit hohote de râs. Iar Brenciu a preluat cuvântul:

„- S-a întâmplat ceva aseară. Băieţii ăştia fac feţe-feţe. Aţi jucat Poker pe dezbrăcate?

- Colegii mei nu vor să spună. Ne-am mai cunoscut

- Cică am făcut poza de prezentare a echipei: toţi goi, în baie”.

„Îmi place că eşti asumat şi ai curaj. Ce nu îmi place este că nu e de ajuns. Nu am să ridic pe nimeni de pe scaun”. Ravi a părăsit competiţia.

„A venit şi mi-a distrus visul”. Luca Dragoş, concurentul la care nu s-ar fi aşteptat nimeni să plece... „Ăsta ne dă afară pe toţi”. Brenciu şi Delia, în picioare, pentru Johnny Bădulescu: „Este primul care ne trezeşte la via...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x