Antena Căutare

"Am simţit că mâna ta e la început de drum". Marius Lovin, kinetoterapeutul indrăgostit de muzică, deziluzie totală pentru Delia. "Să nu mai cânți că mă omori, tăicuță!"

Lovin Marius Alin are 22 de ani şi a venit din Bacău, gata să îi surprindă pe juraţi cu ale sale calităţi muzicale, dar nu numai. Este kinetoterapeut, îndrăgostit iremediabil de muzică. 

Lovin Marius Alin are 22 de ani şi a venit din Bacău, gata să îi surprindă pe juraţi cu ale sale calităţi muzicale, dar nu numai. Este kinetoterapeut, îndrăgostit iremediabil de muzică.

Emoționat din cale afară, a păşit pe scenă şi a urmat o discuţie interesantă legată de ....masaj, bineînţeles."Cum se face asta... de îţi dă drumul circulaţiei. Masajul pentru picioare doar.. cum se numeşte? (...) Drenaj limfatic faci?", l-a întrebat curioasă jurata Delia, gata să se ofere drept "cobai". Răspuns negativ, unul după altul.

Încă student, Marius găseşte repede o scuză: "Asta nu am studiat profund. La master, asta". La master aia şi aia, şi ailaltă. Şi dacă tot ne-am convins cum stă la capitolul masaj, să trecem şi la muzică. Şi să te ţii!

Dacă până mai ieri îl adoraţi pe Justin Timberlake, de acum piesa "My love" vă va trezi amintiri dureroase. Interpretarea lui Marius a fost "de neegalat", iar juraţii au simţit-o de la primele acorduri.

Şi, acum, din nou la masaj. Prima victimă? Deliaaa! "Mă doare foarte rău aici. Crezi că e tensiunea acumulată?", iar al nostru kinetoterapeut a găsit repede cauza: "Ai contracturi acolo". Să mai spunem ceva? Nu, să trecem la masaj, pe ritmuri muzicale, de această dată. Alt rateu.

"Am simţit că mâna ta e la început de drum", a fost concluzia Deliei, după o deziluzie cruntă. Iar Ștefan Bănică a mărturisit cu toată sinceritatea: "Să nu mai cânți că ma omori, tăicuță!"

Iar vremea jurizării a venit. Degeaba. NU pe linieeee, cu multă bucurie!

Intră ca o felină pe scenă şi îi dă pe spate pe juraţi! Anastasia i-a “îmblânzit” pe juraţi: “Pentru tine a fost inventa... "A fost bine de tot. Ați avut voci pe bandă?" Doredos, o explozie de veselie, energie si voci de nota zece! Ap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x