Antena Căutare

Atenție, cântă Geanina! Una dintre marile speranțe ale Deliei este hotărâtă să meargă mai departe: „Îmi doresc mult să fac muzică!”

Geanina Cătălina Mîndrescu a reușit să treacă de audiții după ce a smuls cu lejeritate toate voturile juraților, spre ușurarea sa, mai ales că aceasta era confirmarea de care avea nevoie pentru a ști că este pe drumul cel bun. ”Îmi doresc mult să fac muzică, dar părinții mei mi-au spus mereu că e o meserie dificilă, că trebuie mereu să faci față comentariilor celor din jur. Am venit aici să descopăr dacă am ce trebuie pentru ceea ce vreau să fac”, a mărturisit Geanina.

În bootcamp dificultatea luptelor crește pentru că trebuie să demonstreze că are acele calități necesare unei câștigătoare de X Factor, iar piesa aleasă pentru această seară pare să-i pună ceva dificultăți.

Totuși, singura persoană care decide ce urmează să facă Geanina este Delia, care o poate păstra pe scenă după prestația din bootcamp.

Deschidere de gală! Noua Delia și-a depus candidatura pentru dueluri cu „All I Could Do Was Cry” într-o super interpreta... A venit de peste Ocean să cânte în limba franceză. Genunchiul nu i-a mai jucat feste, dar a avut o mică problemă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x