Antena Căutare

Ce s-a schimbat în viața lui Nadir după ce a a devenit tătic. Artistul are o fetiță, iar curând va fi și tată de băiat: „Devii mai responsabil, de abia aștepți să ajungi pe acasă!”

Nadir vorbește despre viața de tată. Artistul susține că viața lui s-a schimbat de când a venit fetița lui pe lume. Vedeta declară că așteaptă și un băiețel.

Nadir vorbește despre viața de tată. Artistul susține că viața lui s-a schimbat de când a venit fetița lui pe lume. Vedeta declară că așteaptă și un băiețel.

„Devii mai responsabil, de abia aștept să ajungi pe acasă”, a recunoscut artistul. În plus, nu se dă în lături de la schimbat scutece și de la cântat cântece de leagăn pentru micuța Eveline.

Nadir a devenit tătic pe 23 septembrie 2016, el suprinzându-și fanii, mai ales că bebelușul a fost rodul unei aventuri. Nadir Tamuz, în vârstă de 27 de ani, este un cântăreţ de origine libaneză, care a devenit celebru după ce a participat la competiţia muzicală "X-Factor", de la Antena 1. Artistul a reuşit să-i cucerească repede pe români cu melodiile sale orientale..

Zi mare pentru Tudor Turcu. Fostul câştigător al concursului X Factor s-a căsătorit religios şi şi-a botezat şi fetiţa... Toate fetele cu ochii pe el! Emilian Nechifor, fostul concurent de la X Factor, dupa care suspinau toate domnișoarele, l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x