Antena Căutare

Cheloo a vrut sa faca baie de multime! S-a ales cu umarul sarit!

Proverbul spune ca "nu esti rocker daca nu faci stage dive!" Chiar daca e rapper, Cheloo a tinut sa-i arate unui concurent cum se face o baie de multime. Numai ca a uitat un amanunt: are 98 de kilograme. Umar luxat, in direct, fara regie, live!

Proverbul spune ca "nu esti rocker daca nu faci stage dive!" Chiar daca e rapper, Cheloo a tinut sa-i arate unui concurent cum se face o baie de multime. Numai ca a uitat un amanunt: are 98 de kilograme. Urmarea: umar luxat, in direct, fara regie, live!

Un concurent terminase cantat, totul parea ok, voie buna. Dupa ce Razvan, Dani si gasca din spate inveselisera atmosfera, primul "matinal" s-a gandit sa-i faca o surpriza concurentului: "Nu esti rocker daca n-ai facut, la viata ta, un stage dive!". Concret, daca nu te-ai aruncat pe primele randuri iar fanii nu te-au prins in brate, practic, n-ai existat! Bietului om nu-i venea sa creada. Cum sa sara? Razvan s-a apropiat de scena, dorind sa-i arate cum se face. Nimic, concurentul parca avea plumb in picioare.

Si, atunci, de undeva, din departari, a aparut in cadru...Cheloo. Cu un urlet si cu cele 98 de kilograme ale sale, a sarit! Langa scena, baietii, pregatiti sa sustina un concurent firav, nu un...colos. S-a auzit un "aaaaa" si un "bai, mi-am rupt mana!". "Teatru", au zis toti. Regie...Pana cand rapperul a inceput sa urle "Un medic, un medic!"

Ce a urmat...Repararea...dislocarii, un drum, urgent, pana la..."Urgente", bandaj, imobilizare. Plus, logic, ancheta: cine e vinovat, cina trebuia sa-l prinda, cine...Juriu ramas in doua persoane...Pentru putin timp, insa. Cine a vazut drac mort si rata inecata?

Cat despre vinovat, noi stim cine a fost cu ideea. Voi? Daca nu va aduceti aminte, mai dati, o singura data, click pe video....

Adrian Cristian ar da un inel. Si noi orice, doar sa taca!... Doi jurati, patru fete si multa... marmelada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x