Antena Căutare

Cheloo cel dur, luat la mișto de Dan Bittman și Delia. Reacția rapperului a fost... „virulentă”: „Te bat de nu-ți mai revii niciodată”

Glumițele și ironiile dintre jurați au făcut dintotdeauna deliciul publicului în toate sezonele show-ului „X Factor”. Pe vremea când se afla la masa „judecătorilor”, Cheloo a simțit pe propria-i piele cum e să fii ironizat de către colegi

Glumițele și ironiile dintre jurați au făcut dintotdeauna deliciul publicului în toate sezonele show-ului „X Factor”. Pe vremea când se afla la masa „judecătorilor”, Cheloo a simțit pe propria-i piele cum e să fii ironizat de către colegi.

Cunoscutul rapper a făcut echipă cu Delia și Dan Bittman, iar în anumite situații a fost nevoit să facă față comentariilor deloc cordiale ale celor doi artiști. Cheloo a răspuns de fiecare dată prompt, amenințând-o pe Delia cu „o bătaie de cuvinte” dacă nu se potolește.

Nici concurenții nu au scăpat de tirul juraților, atunci când situația a cerut-o, mulți dintre ei ieșind cu greu din situațiile delicate.

Cert este că micile „divergențe” de la X Factor au făcut mereu deliciul internauților, videoclipul de mai sus adunând aproape douî milioane de vizualizări pe YouTube.

Vă mai aduceţi aminte de Ioan Mardare aka Cocoon Kills?! Sezonul 3 X Factor a fost şi despre... el: "NU ştia ce vre... Poate cel mai emoţionant moment din istoria X Factor! Andrei Ioniță a smuls lacrimi cu o interpretare de excepţie a pies...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x