Antena Căutare

Cheloo, dupa accidentul de la auditiile X Factor: "Ma simt ca moartea-n corset, va trebui sa tin coasa cu stanga, sa ma sprijin"

Cel mai exigent membru al juriului X Factor a ajuns la spital, ieri, dupa ce si-a dislocat umarul drept in timp ce incerca sa fie purtat pe brate, in traditia candidatilor respinsi. Cantaretul de la Parazitii nu-si va putea folosi trei saptamani bratul drept, dar asta nu l-a impiedicat sa revina la auditii si sa jurizeze in continuare in stilul caracteristic.

Cheloo a incercat ieri un numar de stage diving, o saritura peste multimea care apoi urma sa-l poarte pe brate. Saltul a esuat si rapper-ul si-a dislocat umarul drept. Dupa ingrijirile primite la Palatul Copiilor din Bucuresti, el a fost transportat la Spitalul de Ortopedie Foisor unde umarul i-a fost imobilizat intr-un bandaj pentru urmatoarele trei saptamani.

Neplacutul incident insa nu l-a impiedicat pe Cheloo sa revina la auditii. Nimic nu-l sperie pe durul rapper. "Din fericire pentru mine si, spre dezamagirea voastra, n-am ghips, nu va puteti bucura, pentru ca nu ma doare. Ma simt ca moartea-n corset, va trebui sa tin coasa cu stanga, sa ma sprijin", a spus Cheloo cu umorul sau negru.

Jurizarea a continuat fara probleme, iar problemele la umarul drept nu l-au oprit pe cantaret sa dea cateva nu-uri categorice si faca mai multe comentarii sarcastice. Cheloo a remarcat in gluma ca pentru urmatoarele trei saptamani se va baza pe bratul stang, va scrie si va fuma cu aceasta mana si chiar va conduce masina.

Auditiile cu juriu s-au terminat si cei mai buni au fost alesi. In septembrie va asteptam la o noua aventura alaturi de X Factor, sezonul al treilea!

Foto: Gabriela Arsenie

Cheloo s-a accidentat grav la auditiile X Factor!... Intalnire speciala in culise! Delia a fost vizitata de tatal ei la auditiile X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x