Antena Căutare

Cheloo si-a gasit preferatul! Chris Isaak din Vatra Dornei!

Coborâm un pic în underground să-l descoperim pe Narcis. Un băiat cu look interesant şi cu o voce de neimaginat! Noul Tudor Turcu, în viziunea lui Cheloo...

Coborâm un pic în underground să-l descoperim pe Narcis. Un băiat cu look interesant şi cu o voce de neimaginat! Noul Tudor Turcu, în viziunea lui Cheloo...

Narcis Axinte are 22 de ani şi două locuri de baştină. Născut în Vatra Dornei, originar din Giurgiu. Dar locuieşte în capitală de ceva timp. A venit la X Factor să vorbească puţin şi să cânte mult. Dar ne-am dori ca sunetul vocii sale, indiferent că e cântat, vorbit, şoptit sau urlat, să se audă veşnic. Tonalitatea joasă, situată pe la nivelul -1, ca în underground, conferă mister şi carismă personalităţii sale.

Cântă în formaţia Harlequin Jack, iar colegii de breaslă se mândresc cu el. "Ştie să se facă plăcut, ştie să tragă trupa după el. Are ingredientele necesare". "Când e pe scenă îţi atrage atenţia, nu ai cum să nu te uiţi la el", spun aceştia, "claie peste grămadă".

Dar cum s-a aventurat în muzică? Povestea începe acum mulţi ani, când tatăl său l-a obligat să se înscrie la chitară. Şi bine i-a făcut! Mai târziu, l-a dus să asculte o simfonie. Micuţul Narcis era numai ochi şi urechi. Şi atunci a realizat că are o "afinitate" pentru muzică. Tatăl l-a sprijinit încă de mic, în schimb, mama lui a fost şi este cel mai dur critic. Cert e că Narcis ştie exact ce-şi doreşte şi nimic nu contează mai mult. "Dacă ar fi după mine, aş cânta toată viaţa. Sper ca din asta să trăiesc".

A terminat "regie de film" ca să-şi facă propriile videoclipuri

A venit momentul să dea ochii cu juriul. "Ia-te de freza lui, ia-te de ochelarii lui, ia-te de tot. Hai, Cheloo", spune Delia. Tânărul zâmbeşte, iar Cheloo nu prea dă curs provocării primite de la colega sa. Doreşte să afle foarte multe lucruri interesante despre el, precum studiile terminate. Narcis declară că a făcut regie de film în ideea că dacă îşi va clădi o carieră muzicală, să ştie să-şi regizeze singur videoclipurile. Iată o primă asemănare cu Cheloo. "Eu am hotărât să nu mai plătesc incompetenţii să-mi facă videoclipuri. Prefer să fie proaste şi să-mi asum răspunderea".

Să înceapă show-ul! După câteva acorduri de chitară, se aude vocea... de bas! Chris Isaak în toată regula. Wicked game. O melodie superbă, dar dificilă. Ar prinde în capcană orice amator. Nu şi pe Narcis. Cu un joc perfect al tonurilor înalte şi joase, o concentrare profundă şi fior în glas, prestaţia lui îl ridică la rangul de profesionist.

Cheloo e uluit. N-are răbdare să termine melodia, se ridică de pe scaun şi înaintează spre el. Să-i fie alături, să-i simtă energia! Îndeamnă sala să-l aplaude îndelung, pentru a i se compensa, într-un fel, neputinţa de a-şi folosi şi el palmele în semn de admiraţie. "N-avem cum să dăm noroc", îi zice Cheloo, necăjit. În uralele publicului, se aude: "Preferatul meu, de până acum".

Verdictele: Delia, foarte scurt: "DA, eşti foarte bun!". Cheloo: "Votul meu este DA. Extraordinar!". Bittman: "Narcis, ai trei de DA! Fugi de aici!". Şi a fugit! Glorios!!!

Îmblânzirea rapperului: „Mulan” îi smulge zâmbete lui Cheloo și trei de DA!... Ramona aduce romantismul pe scena X Factor: ,,Tu mă vezi mai frumoasă decât ştiu eu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x