Antena Căutare

Cristi - Alors on dance sau Mihai - Ricky Martin? Cine danseaza mai bine?

Cristian Giambasu si Mihai Raduinea. Amandoi concurenti X Factor. Amandoi au pasit pe scena increzatori, mandri ca isi pot acompania piesele cu niste miscari de dans unice. Care din ei a dansat mai bine?

Cristi - Alors on dance sau Mihai - Ricky Martin? Cine danseaza mai bine?
Doi baieti speciali. Cine a facut cel mai tare spectacol?

Cristian Giambasu si Mihai Raduinea. Amandoi concurenti X Factor. Amandoi au pasit pe scena increzatori, mandri ca isi pot acompania piesele cu niste miscari de dans unice. Bine spus!

Mai intai, l-am cunoscut pe Cristi Giambasu, in prima editie de auditii X Factor. A venit in galben mustar, sa se laude cu romanul de dragoste scris de el "din experienta personala", desi n-a fost niciodata indragostit. A vrut sa arate si ca se pricepe la dans. A fost atata de talentat, incat Razvan si Dani au dansat cu el pe scena!

Miscarile lui senzationale, pe "Alors on dance", mai jos:

In ultima editie de auditii X Factor, l-am cunoscut si pe tanarul Mihai Raduinea, un pletos de la Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu", din Bucuresti. Un liceu care are doar profil mate-info. Dar tanarului nu-i place matematica si nici rock-ul, in ciuda pletelor cu care se afiseaza. Miscarile lui de dans au dat pe spate pe toata lumea. Momentul a fost atat de special, incat Delia si Dan Bittman i s-au alaturat pe scena!

Vezi coregrafia tanarului, pe "Livin' La Vida Loca" a lui Ricky Martin, mai jos:

Tu ce crezi? Care din baieti a dansat mai bine?

Auditiile X Factor – lider de audienta de la inceput la sfarsit! Show-ul de la Antena 1 pe primul loc si aseara... Mademoiselle chante le blues?.......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x