Antena Căutare

S-a îndrăgostit Bendeac? Denisa, tânăra adoptată de Sicilia a făcut furori printre bărbații din juriu: „Ai ceva special”

A plecat de mai multă vreme din România și s-a stabilit în Sicilia, dar nu a uitat limba maternă, cum chiar ea o recunoaște.

A plecat de mai multă vreme din România și s-a stabilit în Sicilia, dar nu a uitat limba maternă, cum chiar ea o recunoaște. Atât de impresionat a fost Vlad Drăgulin de prezența Denisei Horvat, încât i-a oferit o brățară. Mihai Bendeac i-a pus inima pe tavă, iar jurații bărbați au privit-o admirativ, asta înainte de a interpreta piesa celebrei Adele.

Chiar dacă vocea concurentei X Factor nu a ajuns încă la nivelul cerut de jurați, reacțiile acestora nu au fost negative, așa cum se așteptau prezentatorii, ba dimpotrivă.

Un copil speriat: „Sunt îngrijorat de cât de tare îți bate inima”. Și când timiditatea se oprește, începe minunea... Ce voce neobișnuită! În numele... mamei. Iurie Zara, DJ-ul cu o poveste de viață care l-a făcut pe Bănică să spună: „Aș ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x