Antena Căutare

Deschidere de gală! Noua Delia și-a depus candidatura pentru dueluri cu „All I Could Do Was Cry” într-o super interpretare!

Tânăra a cărei voce a fost comparată de jurați cu cea a Deliei, spune că a moștenit talentul muzical din familie și cântă la pian, chitară și vioară. ”Ești ceea ce Delia nu a fost la 18 ani”, a subliniat Carla’s Dreams maturitatea din vocea Alinei, adăugând apoi: ”Sunt șocat de faptul că are un standard și niște așteptări atât de joase. Cred că este una dintre concurentele la care putem vedea o schimbare enormă până la finalul emisiunii”.

Alina a primit această șansă după ce a reușit să intre în etapa următoare a ”X Factor” și a deschis seara pentru echipa de fete coordonate de diva din juriu într-un mod fascinant. Cântarea Alinei a fost impresionantă, iar Delia a hotărât!

Narcisa Stănescu revine în Bootcamp, la ”X Factor”, încărcată cu daruri pentru jurați... Atenție, cântă Geanina! Una dintre marile speranțe ale Deliei este hotărâtă să meargă mai departe: „Îmi doresc mult să f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x