Antena Căutare

Flo, „vagabondul inteligent de Berceni”: „E cartierul în care m-am născut și în care trăiesc. Am venit să-l fac și mai cunoscut”

Și când vorbește cu jurații folosește rimele pentru că asta știe să facă și o face foarte bine. În spatele unei măști de tânăr dur și lipsit de prejudecăți se ascunde un suflet sensibil, care își iubește mama fără limite.

Prima impresie pe care o face în fața juraților nu e foarte bună. Flo pare un tip mult prea detașat, dar totul se schimbă în momentul în care ia microfonul și începe să facă versuri. Subiectul este cartierul în care s-a născut și a crescut. „Vagabondul inteligent din Berceni” are calitate și mai ales are vorbele la el.

De pe Youtube, direct pe scena ”X Factor”. O viitoare profesoară i-a emoționat pe jurați: "M-am rugat de părinții m... Cu bebelușul la purtător pe scena X Factor. Paula Nicorescu, o mămică super-talentată: „S-a întâmplat ca Dumnezeu să ne ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x