Antena Căutare

Frumusețile Italiei au migrat în România. Regina tatuajelor are și voce superbă: „Îmi place aici. Nu am doar tatuaje, am și voce”

Că X Factor România a devenit o atracție pentru artiști din alte colțuri ale lumii nu mai e niciu secret. Italia este țara vestică de unde vin cei mai mulți concurenți la talent show-ul difuzat de Antena 1.

Francesca Cancellieri este o tânără absolut superbă, care în afara muzicii are o altă mare pasiune: tatuajele. Atât de mult îi plac desenele pe piele încât are câte unul prin diverse părți ale corpului. Dar să lăsăm amănuntele și să trecem la treabă. Francesca a venit cu temele bine făcute și a a reușit să îi facă pe jurați să asculte cuminți până la capăt melodia pe care a pregătit-o pentru preselecții.

Cu bebelușul la purtător pe scena X Factor. Paula Nicorescu, o mămică super-talentată: „S-a întâmplat ca Dumnezeu să ne ... De pe Youtube, direct pe scena ”X Factor”. O viitoare profesoară i-a emoționat pe jurați: „Mi-am făcut un studiou cu sti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x