Antena Căutare

Horia Brenciu a făcut un duet de zile mari cu o concurentă X Factor! "Mi-ai răscolit amintiri, sentimente"

Surprizele se ţin lanţ în cel de-al patrulea episod al super show-ului „X Factor”, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Surprizele se ţin lanţ în cel de-al patrulea episod al super show-ului „X Factor”, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

O mulţime de tineri talentaţi şi-au făcut apariţia în faţa celor trei juraţi, iar unii dintre aceştia realizând lucruri de necrezut într-un show cum este X Factor. Printre ei şi Soria Rostaş, o concurentă de doar 14 ani, din Oradea, care a reuşit să facă un duet cu showmanul Brenciu.


Sorina l-a cucerit iremediabil pe Horia: „Pe mine m-a hipnotizat, mi se întâmplă pentru prima dată în viaţă lucrul ăsta. M-am uitat la ea, ea se uita la mine, dar parcă avea aşa un fel de magie. Nu ştiu cum să mă exprim. Mi-ai rascolit amintiri, sentimente...”, a mărturisit juratul X Factor.

Sorina provine dintr-o familie frumoasă şi are o poveste de viaţă extraordinară. Părinţii ei au înfiinţat un azil de bătrâni şi îşi dedică tot timpul îngrijirii acestora. Sorina e şi ea foarte implicată şi spune mândră că are nu mai puţin de 13 bunici. Micuţa a mărturisit că îl place mult pe Horia şi ascultă foarte des piesa lui, „Vocea ta”, iar juratul „X Factor” a invitat-o să cânte în duet această melodie, deşi cu greu îşi putea stăpâni lacrimile.

Întregul moment va putea fi urmărit în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Diva Delia, cucerită de un "legumar"! L-a pus chiar să-şi dea tricoul jos... Trebuie să vezi asta! Horia Brenciu a obligat o concurentă să semneze că se lasă de fumat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x