Antena Căutare

Horia Brenciu, despre X Factor: „Emisiunea asta este singura în care nea Ion din deal poate deveni vedetă, dacă are voce și încredere!”

Efervescența nu-l părăsește nicio clipă, iar starea de bine pe care o emană e de-a dreptul molipsitoare. Indiferent că e pe scaunul de jurat de la X Factor, se află pe scenă în timpul concertului sau în fața unor reporteri indiscreți, Horia Brenciu rămâne una dintre vedetele pe care orice ziarist și-l dorește drept interlocutor

Efervescența nu-l părăsește nicio clipă, iar starea de bine pe care o emană e de-a dreptul molipsitoare. Indiferent că e pe scaunul de jurat de la X Factor, se află pe scenă în timpul concertului sau în fața unor reporteri indiscreți, Horia Brenciu rămâne una dintre vedetele pe care orice ziarist și-l dorește drept interlocutor.

Juratul X Factor a vorbit despre experiențele minunate pe care le trăiește sezon de sezon în timpul emisiunii într-un interviu spumos oferit jurnaliștilor de la Adevărul.

„Fiecare sezon are ceva nou, ceva pe care nu l-ai mai trăit. E un show în care orice om, orice nea Ion venit din deal poate deveni vedetă, dacă are o voce bună. Eu cred că X Factor este pentru oamenii talentați care cred și au curaj. E o emisiune senzațională dedicată oamenilor puternici. Nu contează vârsta, nu contează aspectul. Încrederea și talentul sunt cele două calități pe care trebuie să le ai”, a mărturisit Brenciu.

Cel mai tare banc spus de Ștefan Bănică în timpul „X Factor”: „Știi de ce are rincocerul corn?”... Loredana Anghelache, transformare spectaculoasă după ce a participat la X Factor: "Momentan, cânt pe la evenimente&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x