Antena Căutare

Horia Brenciu și fiul său, imagini adorabile! Tăticul și-a răsfățat micuțul și au râs în hohote: "Ne vede cineva?"

Horia Brenciu se declară un tată și un soț fericit. Are o familie frumoasă și numeroasă, iar cariera îi merge ca pe roate. Simpaticul jurat de la X Factor și-a înduioșat fanii cu un clip video, în care apare alături de fiul său, Toma.

Horia Brenciu se declară un tată și un soț fericit. Are o familie frumoasă și numeroasă, iar cariera îi merge ca pe roate. Simpaticul jurat de la X Factor și-a înduioșat fanii cu un clip video, în care apare alături de fiul său, Toma.

"Prâslea si ta-su", se intituleaza artistul si micuțul. Râd împreună, se jughinesc, dovada că relația tată-fiu este cât se poate de specială.

Artistul și-a prezentat pentru prima dată, mezinul familiei, în ziua de Crăciun, în platoul emisiunii UniplayShow.

Toma este băiatul nostru. Are 2 ani și 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat și la fotbal și extrem de iubitor. Este dragostea noastră și a tuturor celor care-l cunosc.

Dumnezeu este mare și ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina și Toma sunt de nedespărțit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat și-i mulțumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat fericit Horia Brenciu, artistul pentru care cei patru copii ai săi, Andreea, Maria, Mina și Toma Brenciu reprezintă bucuria supremă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nicoleta Nucă, schimbare radicală de look! Sigur n-o mai recunoști pe frumoasa artistă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x