Antena Căutare

I-a furat inima lui Dani, dar nu și pe cea a juraților! Reacția Tatianei Grișca după cererea în căsătorie de pe scena X Factor!

Este o prezență fermecătoare, nu degeaba i-a răpit inima lui Dani, în ciuda diferenței de înălțime. Moldoveanca, Tatiana Grișcă, îl are cu siguranță pe vino-ncoace, fiind cunoscută pe podiumurile de modă

Este o prezență fermecătoare, nu degeaba i-a răpit inima lui Dani, în ciuda diferenței de înălțime. Moldoveanca, Tatiana Grișcă, îl are cu siguranță pe vino-ncoace, fiind cunoscută pe podiumurile de modă.

Frumoasa concurentă a reușit să îl facă pe Dani să vină cu inelul și cu cererea în căsătorie, însă nu a reușit să-i convingă și pe Delia, Ștefan și mai ales pe Horia, "pețitorul" cu glasul său.

Deloc dezamăgită de această experiență, Tatiana a reacționat într-un mod frumos după toată această întâmplare amuzantă, făcând o remarcă pe pagina sa de Facebook:

"Experiența se capătă din eșecuri.
Nu trebuie sa ne fie frică de ele. Ele sunt o lecție, un stimul de a munci mai mult și de a lupta pentru ceea ce ne dorim cu adevarat."
smile emoticon #XFactorfeeling special.

Vezi AICI momentul cererii în căsătorie din timpul audiției

Edina Bodor e pregătită să cucerească toată România! Concurenta X Factor se lasă admirată într-o galerie foto de excepţi... Asta o să fie bomba anului! Guvid lansează albumul „Ascultă liniștea moartă” în premieră pe site-ul X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x